TAO TEACHINGS

Met 12 jaar ervaring als Traffic en Operations manager, richt ik mij nu volledig op mijn rol als Tao coach. Dit houdt in: ik gebruik de eeuwenoude leer van Lao Tse (de grondlegger van het taoïsme) en help jou of je team om weer in het midden te staan en balans te ervaren.

Ik bied verschillende soorten teachings aan, waarbij ik aan de hand van de 81 levenslessen van Lao Tse ‘met het water ga’. Het betekent zoiets als: je hoeft alleen maar te zijn. Zonder verwachtingen vertrouwen op de dag zodat belangrijke thema’s vanzelf boven drijven. Het hoe mag je ook loslaten. Zo ontstaat organisch jouw reis en maken we samen jouw ‘weg’ vrij.
Daarnaast werk ik met energie en stel me tijdens een reading open voor wat er naar boven komt. Je kunt kiezen uit een zakelijke reading – voor bedrijven, teams en afdelingen – of persoonlijk op individueel niveau. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten teachings die ik aanbied.

Goed om te weten: ook ik ga met het water. Dit betekent dat het aanbod continu in verandering is. Als je af en toe een kijkje neemt, kun je de ontwikkelingen volgen.

TAO TIJDENS KANTOORUREN 

Tijdens een Tao Teamdag kan ik bedrijven, teams of afdelingen helpen om inzichten naar boven te brengen die eerder niet zijn opgemerkt. Waar stroomt het niet? Waar klopt de binnenwereld van de organisatie niet met de buitenwereld? Hoe word je als team meer Tao en ervaar je meer rust, balans en verbinding? Op deze en andere gebieden krijg je meer helderheid.

Het is ook mogelijk dat ik voor een langere tijd verbonden ben aan jouw bedrijf, team of afdeling. We gaan op zoek naar (een nieuwe) structuur en een gezonde workflow, zodat verschillende teams optimaal kunnen samenwerken en doelen beter behaald worden.

PRIJS & INFO
TAO VERDIEPING ONLINE

In een groep duik je online 8 weken lang in de lessen van Lao Tse. We gebruiken hiervoor mijn boek Het paradijs van Lao Tse of een exemplaar van de Tao Te Ching dat bij je past of je aanspreekt.

Tijdens de 1 uur durende sessie ontdek je hoe je uit de wijsheden van Lao Tse informatie kunt vergaren die relevant is voor jouw levensthema’s. Daarnaast leer je in de groep niet alleen je eigen lessen, maar ook die van anderen.

Verwacht een periode van diepgaande inzichten, maar ook rust, en leer in je eigen midden te staan. Jij en de rest van de groep bepalen welke les aan bod komt en welke wijsheid op dat moment op jullie van toepassing is.

De volgende Tao Verdieping start in september. Heb je interesse in hoe jij Tao wordt?

PRIJS & INFO

 

TAO VERDIEPING 1-1

Misschien is de 1-1 Verdieping iets voor jou. Tijdens deze bijzondere teaching is er veel ruimte voor je eigen stemgeluid. We gaan één op één met het water. Er zijn verschillende mogelijkheden en graag kijk ik samen naar een vorm die jou past, of jouw bedrijf past.

Voorbeeld 1:

We gaan samen ervaren wat jouw kern is. Waar ligt je kracht, jouw verlangen? En welke les(sen) van Lao Tse zijn op dit moment van waarde voor jou? De focus ligt tijdens deze verdieping op jezelf. Ik gebruik de lessen, maar daarnaast ook energie in de vorm van een persoonlijke reading.

Voorbeeld 2:

Deze optie is geschikt voor iedereen die op zakelijk niveau verdieping zoekt. We duiken samen een dagdeel de diepte in, met de lessen als leidraad, en ik geef een reading vanuit het zakelijke aspect. De focus ligt hier meer op wie jij bent binnen jouw bedrijf en wat jouw bedrijf te vertellen heeft. Werk je als zzp’er, dan ben jij uiteraard je bedrijf – maar toch zal de ‘energie’ informatie naar boven brengen die andere inzichten geeft.

Voor alle verdiepingen geldt: we maken samen de ‘weg’ voor je vrij, waardoor je voldoende houvast hebt om vooruit te kunnen. Daarnaast ervaar je hoe je de lessen van Lao Tse op jouw eigen manier kunt toepassen in het dagelijks leven. 

NEEM CONTACT OP