TAO TEACHINGS

Jarenlang heb ik de 81 levenslessen van de Tao Te Ching bestudeerd en doorleeft. Nu is het tijd om de lessen te delen. Als Tao coach ‘leid’ ik daarbij niet vanuit het geschrift, maar ‘begeleid’ ik jou, je team of organisatie bij je zoektocht naar je eigen stem of kern. Het eeuwenoude geschrift biedt je hiervoor de sleutel om bij jezelf, je bedrijf of team het slot eraf te halen. Zodat wat nog in balans gebracht mag worden, naar boven kan drijven.

We ‘gaan met het water’. Zonder voorbereidingen, zonder verwachtingen. Ervaar welke lessen jouw aandacht verdienen. En hoe je vanuit daar met jezelf aan de slag kunt gaan.

Ook ik ga met het water, dat betekent dat het aanbod continu in verandering is. Als je af en toe een kijkje neemt, kun je de ontwikkelingen volgen.

TAO INTRODUCTIE

Herken jij het gevoel van afgezonderd zijn van jezelf, je omgeving, je doel in het leven? We zijn ons natuurlijke ritme kwijt en laten onszelf steeds meer voortjakkeren door de tijd.

De Tao Introductiedagen zijn een toegankelijke manier om je mee te laten voeren in de wereld van de Tao Te Ching. De wijsheden geven je inzichten in Lao Tse’s gedachten. Je leert hoe de natuur je richting kan geven en hoe je met dit ‘kwijtgeraakte vermogen’ jouw pad kunt volgen. Verwacht antwoord op vragen als:

Wat is de Tao, wie is Lao Tse, wie ben ik en wat kunnen deze elementen samen voor mijn leven betekenen?

PRIJS & INFO

TAO EENDAAGSE/ TEAMDAG

De Tao Eendaagse helpt je te ontdekken wat de eeuwenoude wijsheid van de Tao Te Ching voor jouw leven kan betekenen. Een dag met veel ruimte voor jouw eigen stemgeluid. Verwacht diepgaande inzichten, maar ook rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke zelfliefde.

Hiervoor werken we met de lessen uit mijn boek Het paradijs van Lao Tse. Jij bepaalt welke les aan bod komt, welke wijsheid op dit moment op jou van toepassing is. Ook ontvang je van mij een (zakelijke) reading. Door deze reading verzamel ik informatie op het niveau van het onderbewuste, waardoor inzichten naar boven komen die eerder niet opgemerkt werden.

Omdat de Tao zich niet graag laat kaderen is de Tao Eendaagse zowel geschikt voor jou persoonlijk als voor je bedrijf, team of afdeling. Waar stroomt het niet? Waar klopt de binnenwereld van de organisatie niet met de buitenwereld? Hoe word je als team meer Tao en ervaar je meer rust en balans? Op deze en andere gebieden krijg je meer helderheid.

PRIJS & INFO

 

TAO VERDIEPING

Het leven, dat ben jij. Dingen kunnen eigen voelen omdat je ze altijd zo gedaan hebt. Maar de vraag is, of dit je ware natuur is. Het bestuderen van de 81 levenslessen van Lao Tse werkt als een ‘goddelijk medicijn’. Stapje voor stapje val je verder samen met je ware natuur. Waardoor je het leven wordt.

De Tao Verdieping is een manier om aan de hand van een werkboek zelf aan de slag te gaan met de wijsheden van Lao Tse. Het programma start met een online kick-off call waarin je jouw vragen kunt stellen. En waarin je ontdekt hoe je uit de wijsheden informatie kunt vergaren, passend bij de levensthema’s die er op dit moment voor jou toe doen. 

Tijdens de kick-off call plannen we ook een afsluitende call in, binnen een voor jou haalbaar tijdsbestek waarin je de lessen in je eigen tempo hebt kunnen volgen. Dit zorgt voor extra stimulans om daadwerkelijk aan de slag te gaan met de vragen uit het werkboek. 

De Tao Verdieping is binnenkort verkrijgbaar. Heb je interesse in hoe jij Tao wordt?

NEEM CONTACT OP