TAO TEACHINGS

Met 12 jaar ervaring als Traffic en Operations manager, richt ik mij nu volledig op mijn rol als Tao coach. Dit houdt in: ik gebruik de eeuwenoude leer van Lao Tse (de grondlegger van het taoïsme) en help jou of je team om weer in het midden te staan en balans te ervaren.

Ik bied verschillende soorten teachings aan, waarbij ik aan de hand van de 81 levenslessen van Lao Tse ‘met het water ga’ en me tijdens een reading openstel voor wat er naar boven komt. Je kunt kiezen voor een zakelijke reading – voor bedrijven, teams en afdelingen – of persoonlijke readings op individueel- of groepsniveau. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten teachings die ik aanbied.

Goed om te weten: ook ik ga met het water. Dit betekent dat het aanbod continu in verandering is. Als je af en toe een kijkje neemt, kun je de ontwikkelingen volgen.

TAO IN BUSINESS

Tijdens een Tao Teamdag kan ik bedrijven, teams of afdelingen helpen om inzichten naar boven te brengen die eerder niet zijn opgemerkt. Waar stroomt het niet? Waar klopt de binnenwereld van de organisatie niet met de buitenwereld? Hoe word je als team meer Tao en ervaar je meer rust en balans? Op deze en andere gebieden krijg je meer helderheid.

Het is ook mogelijk dat ik voor een langere tijd verbonden ben aan jouw bedrijf, team of afdeling. We gaan op zoek naar (een nieuwe) structuur en een gezonde workflow, zodat verschillende teams optimaal kunnen samenwerken en doelen beter behaald worden.

PRIJS & INFO
TAO VERDIEPING ONLINE

In een groep duik je online 8 weken lang in de lessen van Lao Tse. We gebruiken hiervoor mijn boek Het paradijs van Lao Tse.

Tijdens de 1 uur durende sessie ontdek je hoe je uit de wijsheden van Lao Tse informatie kunt vergaren die relevant is voor jouw levensthema’s. Daarnaast leer je in de groep niet alleen je eigen lessen, maar ook die van anderen.

Verwacht een periode van diepgaande inzichten, maar ook rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke zelfliefde. Jij en de rest van de groep bepalen welke les aan bod komt en welke wijsheid op dat moment op jullie van toepassing is.

De volgende Tao Verdieping start in oktober. Heb je interesse in hoe jij Tao wordt?

NEEM CONTACT OP

 

 

TAO INTRODUCTIE

Herken jij het gevoel van afgezonderd zijn van jezelf, je omgeving, je doel in het leven? We zijn ons natuurlijke ritme kwijt en laten onszelf steeds meer voortjakkeren door de tijd.

De Tao Introductiedagen zijn een toegankelijke manier om je mee te laten voeren in de wereld van de Tao Te Ching. De wijsheden geven je inzichten in Lao Tse’s gedachten. Je leert hoe de natuur je richting kan geven en hoe je met dit ‘kwijtgeraakte vermogen’ jouw pad kunt volgen. Verwacht antwoord op vragen als:

Wat is de Tao, wie is Lao Tse, wie ben ik en wat kunnen deze elementen samen voor mijn leven betekenen?

PRIJS & INFO