Wanneer je gaat met het water, jij je verbindt met de natuur,
de zon, de maan en sterren, je bent wie jij diep van binnen echt bent,
dan komt de wereld spontaan tot rust.


Dingen kunnen eigen voelen omdat je ze altijd zo gedaan hebt. Maar de vraag is, of dit je ware natuur is. Hoe word je je eigenlijk bewust van je ware natuur? Aan de hand van de 81 levenslessen van Lao Tse ben je in staat je ware natuur steeds meer te belichamen. Stapje voor stapje vind je zo de Tao in jou.

Een bijzondere reis die loopt van afgescheidenheid naar heelheid naar waarachtigheid. Tot het punt dat je Tao wordt. Dan komt de wereld spontaan tot rust.

Precies dit is ook mijn reis geweest. Een reis die teruggaat naar wat ik nu mijn vorige leven noem. Dit leven speelt zich af in een Elle Wonen villa met een BMW voor de deur, en ruim voldoende middelen om met mijn man een droomleven te leiden. De eerste tekenen dat het leven iets anders met mij van plan is, dienen zich aan door slaapgebrek. Na twee weken met nauwelijks slaap besluit ik mijn gouden kooi te verlaten.

Ik beëindig mijn relatie, en belandt bij een spiritueel coach op de bank die ik via Facebook gevonden heb. Zij wijst mij op de Tao Te Ching. ‘Dit past bij jou’, geeft ze aan. ‘Duik er ‘ns in’. Als ik doe wat ze zegt, voel ik onmiddellijk dat er in mij een diepe snaar wordt geraakt. Het gevoel dat ik hier iets mee wil, transformeert zich tot een missie van 5 jaar waarin ik de 81 levenslessen van Lao Tse toegankelijk maak voor de moderne tijd. Door deze lessen te doorleven. En voor jou op te schrijven.

Aangenaam, ik ben Dyenne: eigentijds healer, auteur van Het paradijs van Lao Tse en Tao coach. In mijn werk begeleid ik mensen bij de terugkeer naar hun ware natuur door coaching en talks, op basis van mijn moderne interpretatie van de eeuwenoude wijsheid van de Tao Te Ching.

 

NOG EEN PAAR FEITJES OVER MIJ

—Mijn vriend is allesbehalve spiritueel; hij werkt in de financiële sector en bekijkt het leven puur door een wetenschappelijke bril.

—Dieren zijn voor mij absolute winnaars. Als baby lag ik al met een konijn in de box, en op school werd ik dagelijks opgehaald door onze hond en kat. 

—Slagroom is mijn guilty pleasure. Daar mag je me voor wakker maken. Liefst met Irish coffee erbij. 

 

Terug naar jou..

Is het tijd om tot rust te komen? Sta je toe om thuis te komen bij jezelf? Ik loop graag een stukje met je mee op jouw reis.

 

NEEM CONTACT OP