Wanneer je gaat met het water, jij je verbindt met de natuur,
de zon, de maan en sterren, je bent wie jij diep van binnen echt bent,
dan komt de wereld spontaan tot rust.

 

Hoi, leuk dat je er bent! Ik ben Dyenne: Tao coach, eigentijds healer en auteur van Het paradijs van Lao Tse. In mijn werk begeleid ik mensen bij de terugkeer naar hun ware natuur door coaching, op basis van mijn moderne interpretatie van de eeuwenoude wijsheid van de Tao Te Ching. Daarnaast werk ik met energie. Energie kun je lezen, kun je voelen. Je kunt er magische dingen mee doen. Of je het gelooft of niet.

Als je me 12 jaar geleden had gezegd dat ik vandaag de dag auteur en Tao coach zou zijn, had ik je waarschijnlijk niet geloofd. Ooit leefde ik namelijk een heel ander leven. 

In 2010 besloot ik mijn gouden kooi gedag te zeggen, ruilde ik mijn BMW in voor een Batavus en mijn ELLE Wonen villa voor een studio van 34m2 tweehoog-achter.
Mijn familie en vrienden begrepen niets van mijn besluit, maar zelf had ik een onbestemd gevoel dat het leven iets anders met me van plan was – en belandde ik op de bank bij een spiritueel coach.

Een gesprek dat alles zou veranderen.

Zij wijst mij op de Tao Te Ching. ‘Dit past bij jou’, geeft ze aan. ‘Duik er ‘ns in’ en ga hierover schrijven. Het op dat moment vrij bizarre plan bleek het begin van een spirituele rollercoaster.

Het idee om de 81 levenslessen van Lao Tse ‘even’ te vertalen, werd een persoonlijke reis van 5 jaar. Want elke wijsheid wilde behalve vertaald en geschreven ook vooral door mij doorleefd worden.

 

NOG EEN PAAR FEITJES OVER MIJ

—Vroeger wilde ik altijd dierenarts worden. Nu ben ik nog steeds een enorme dierenfan en heb ik een hond die Aron heet.

—Slagroom is mijn guilty pleasure. Daar mag je me voor wakker maken. Liefst met Irish coffee erbij. 

—Naast het schrijven en duiken in de levenslessen, had (en soms heb) ik ook een kantoorbaan als  Traffic en Operations manager.

 

Terug naar jou..

Is het tijd om tot rust te komen? Zodat jij, jouw organisatie of team moeiteloos eigen koers kan bepalen? Ik loop graag een stukje met je mee op jouw ontdekkings – en ontwikkelingsreis. 

 

NEEM CONTACT OP