“Je hebt mij meegenomen en laten zien wat mijn kern is, om me daar los
te laten en mij mezelf te laten interpreteren, maar ook duidelijk en helder
gemaakt dat ik daar dien te blijven, zonder dwingend te zijn.”

—deelnemer

 

 

TAO TEACHINGS

De Tao Teachings nodigen je uit te geloven wat je niet kunt zien. Los te laten wat je tot nu toe hebt geleerd en juist toe te staan wat je niet begrijpt. De ervaring is dat het geloof en vertrouwen in jezelf sterker wordt. Dat je je unieke zelf krachtiger waarneemt. En tegelijk voelt dat alles één en hetzelfde is.

De Tao Teachings bestaan uit een Tao Introductie en/of een 8-weekse Tao Verdieping.

 

TAO INTRODUCTIE

De Tao Introductie helpt je te ontdekken wat de eeuwenoude wijsheid van de Tao Te Ching voor jouw leven kan betekenen. 

Hiervoor werken we met de lessen uit mijn boek Het paradijs van Lao Tse. Jij bepaalt welke les aan bod komt, welke wijsheid op dit moment op jou van toepassing is. Ook ontvang je van mij een (zakelijke) reading. Door deze reading verzamel ik informatie op het niveau van het onderbewuste, waardoor inzichten naar boven komen die eerder niet opgemerkt werden.

Omdat de Tao zich niet graag laat kaderen is de Tao Introductie zowel geschikt voor jou persoonlijk als voor je team, afdeling of organisatie. Waar stroomt het niet? Waar klopt de binnenwereld van het bedrijf niet met de buitenwereld? Hoe word je als team meer Tao en ervaar je meer rust en balans? Op deze en andere gebieden krijg je meer helderheid. 

 

Hoe ziet de Tao Introductie er praktisch uit?

— Start = 9:30 uur.
— Afsluiting = 16:00 uur
— Kosten voor de Tao Introductie zijn € 405,- per persoon inclusief btw, reading, vegetarisch lunch met lokale producten en het boek Het paradijs van Lao Tse.

 

TAO VERDIEPING

De 8-weekse Tao Verdieping vergroot je perspectief op hoe je behoeftes in het leven waar kunt maken. Door te ervaren wat de voor jou bestemde rivier is, en informatie te vergaren over hoe je die kunt volgen.

Het programma staat vooraf niet vast. Jij bepaalt welke lessen jouw aandacht verdienen. Door ruimte te maken voor wat er naar boven wil komen drijven. We werken hiervoor met de lessen uit het boek en met energie in de vorm van een persoonlijke reading. Mijn eigen vorm van healen, waarin ik mijn gave om snel te kunnen lezen wat je kracht is, combineer met mijn kennis van energetisch waarnemen waarvoor ik een vierjarige opleiding heb afgerond. Deze healing is zacht en openend, een manier om het onbewuste bewust te maken.

De groep bestaat altijd uit 8 personen, plus ikzelf = 9. Dit refereert aan de 81 levenslessen; de 8 en de 1 = 9. Getallen zijn belangrijk binnen de Tao. Voor meer uitleg hierover verwijs ik je graag naar de laatste levensles in mijn boek, waarin ik ook over een magische ontdekking schrijf met betrekking tot getallen!

 

Hoe ziet de Tao Verdieping er praktisch uit?

— Een woensdag, vrijdag of dag in het weekend.
— Afsluiting = 8 weken later.
— De start en afsluiting zijn beide live dagen, met tussendoor wekelijks online 1,5 uur een moment waarin we reflecteren, bespreken en delen, waarna je in eigen tempo verder kunt.
—Kosten voor de Tao Verdieping zijn: € 810,- per persoon inclusief btw, reading, vegetarische lunch met lokale producten en het boek Het paradijs van Lao Tse.

 

Voor alle Tao Teachings kun je kiezen uit twee locaties:  

Poldergoed is een bijzondere vergaderlocatie tussen Nijkerk en Putten, gelegen in één van de oudste polders van het land. Het is een plek waar je de natuur op een bijzondere manier ervaart. Goed bereikbaar met de auto, minder goed met het OV. 

Trust Spaces is een inspirerende locatie aan de Herengracht, midden in het centrum van Amsterdam en om de hoek van de Negen Straatjes.

Ook is een in-company Teaching mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ken je iemand voor wie de Tao helpend is, maar voor wie een financiële investering op dit moment niet mogelijk is, dan mag je zowel tijdens de Eendaagse als de Deep Dive een introducé meenemen.

Wil je ervaren wat de Teachings voor jou persoonlijk of voor je team of organisatie kunnen betekenen? 

BOEK JE KENNISMAKING