Ga met het water. Jij en ik. Wij samen. Zonder voorbereidingen, zonder verwachtingen.
Ervaar welke lessen van het eeuwenoude geschrift jouw aandacht verdienen. En hoe je vanuit daar met jezelf aan de slag kunt gaan.

 

TAO TEACHINGS

In de Tao Teachings draag ik de lessen van Lao Tse over vanuit eigen ervaring, eigen interpretatie, in plaats vanuit een vertaling. Het eeuwenoude geschrift biedt je hiervoor de sleutel om bij jezelf, je bedrijf of team het slot eraf te halen. Zodat wat nog in balans gebracht mag worden, naar boven kan drijven.

 

TAO INTRODUCTIE

De Tao Introductiedagen zijn een toegankelijke manier om je mee te laten voeren in de wereld van de Tao Te Ching. Verwacht antwoord op vragen als:

Wat is de Tao, wie is Lao Tse, wie ben ik en wat kunnen deze elementen samen voor mijn leven betekenen?

Jarenlang heb ik de 81 levenslessen van de Tao Te Ching bestudeerd en doorleeft. Nu is het tijd om de lessen te delen. Als Tao coach ‘leid’ ik daarbij niet vanuit het geschrift, maar ‘begeleid’ ik jou, je team of organisatie bij je zoektocht naar je eigen stem of kern.

De Introductiedagen vinden een aantal keer per jaar plaats, op het prachtige Poldergoed nabij Putten.

 

TAO EENDAAGSE

De Tao Eendaagse helpt je te ontdekken wat de eeuwenoude wijsheid van de Tao Te Ching voor jouw leven kan betekenen. Een dag met veel ruimte voor jouw eigen stemgeluid. Verwacht diepgaande inzichten, maar ook rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke zelfliefde.

Hiervoor werken we met de lessen uit mijn boek Het paradijs van Lao Tse. Jij bepaalt welke les aan bod komt, welke wijsheid op dit moment op jou van toepassing is. Ook ontvang je van mij een (zakelijke) reading. Door deze reading verzamel ik informatie op het niveau van het onderbewuste, waardoor inzichten naar boven komen die eerder niet opgemerkt werden.

Omdat de Tao zich niet graag laat kaderen is de Tao Introductie zowel geschikt voor jou persoonlijk als voor je bedrijf, team of afdeling. Waar stroomt het niet? Waar klopt de binnenwereld van de organisatie niet met de buitenwereld? Hoe word je als team meer Tao en ervaar je meer rust en balans? Op deze en andere gebieden krijg je meer helderheid.

Een Eendaagse is zo opgezet, dat deze zo vaak kunt volgen als je wilt, voor extra verdieping en nieuwe inzichten.

 

TAO VERDIEPING

Praktische informatie:

— Een woensdag, vrijdag of dag in het weekend.
— De Teachings vinden voornamelijk plaats op het prachtige Poldergoed nabij Putten. Ook is een in-company Teaching mogelijk.
— De groep bestaat uit maximaal 8 personen.
— Prijs voor de Tao Introductie is € 206,- per persoon inclusief btw, vegetarisch lunch met lokale producten en het boek Het paradijs van Lao Tse.
— Prijs voor de Tao Eendaagse is € 404,- per persoon inclusief btw, (zakelijke)reading, vegetarisch lunch met lokale producten en het boek Het paradijs van Lao Tse.

Ken je iemand voor wie de Tao helpend is, maar voor wie een financiële investering op dit moment niet mogelijk is, dan mag je zowel tijdens de Introductie als de Eendaagse een introducé meenemen.

 

Wil je ervaren wat de Teachings voor jou persoonlijk of voor je team of organisatie kunnen betekenen? 

BOEK JE KENNISMAKING

TAO TALKS

Steeds meer mensen en bedrijven raken in deze complexe wereld uit balans. Hoe kom je weer in de stroom te staan? Hoe kun je weer ‘gaan met het water’?

In de Tao Talks ga ik hierover graag met je in gesprek. Een laagdrempelige manier voor scholen, verenigingen, bibliotheken en andere organisaties om kennis te maken met de Tao Te Ching. En met elkaar in de levenslessen van Lao Tse te duiken.

 

Geplande talks: