Maak kennis met de Tao Te Ching op locatie in de natuur.

“De centrale figuur bij de Lao Tse is de meester, man of vrouw, van wie het leven in perfecte harmonie is met de werkelijkheid en de natuur heeft overwonnen door haar te worden.”

 

ONTDEK WAT DE TAO VOOR JOU KAN BETEKENEN

Naast het boek Het paradijs van Lao Tse, deelt Dyenne de 81 levenslessen van de Tao Te Ching ook middels Tao Teachings op locatie in de natuur. Op deze manier bied ze anderen de mogelijkheid om ook kennis te maken met de transformatieve kracht van de Tao.

In de interactieve trainingen maak je op een toegankelijke manier kennis met de Tao Te Ching. Op een speelse en authentieke wijze neemt Dyenne je in haar trainingen mee in de lessen van Lao Tse om zo te onderzoeken en ervaren wat de lessen voor jouw persoonlijke leven kunnen betekenen.

De Tao Teachings zijn voor iedereen die nieuwsgierig is naar de lessen van de Tao Te Ching of op zoek is naar meer bewustzijn, inzicht, rust, balans, intuïtie en verbinding met zichzelf, anderen en de natuur.

Tijdens de teaching ontvang je achtergrondinformatie over de Tao Te Ching en word je op een ‘ga met het water’ wijze meegenomen in een aantal lessen. De focus ligt op het zelf ontdekken en ervaren wat de wijsheden voor je kunnen betekenen en de uitwisseling van ervaringen.

Dyenne geeft haar lessen op Poldergoed, een mooie, rustige locatie tussen Nijkerk en Putten. Het polderlandschap, een van de oudste van Nederland, is een plek waar je de natuur op een bijzondere manier ervaart. Poldergoed is gunstig gelegen, midden in de natuur en toch dichtbij de snelweg.

Boek je teaching hier.